EN NOG MEER....... De gemengde eiersaladeschotel is altijd een groot succes want er zit altijd wel iets bij wat iedereen lekker vindt. Voor de visliefhebbers heerlijk gevulde zalmbonbons en de hartige taart van ei en groenten is een fijn gerecht voor de koolhydraatarme eters. Nieuwsgierig geworden? Kijk gerust op de Paasbrunch pagina voor nog meer lekkers.
Toch liever een paasdiner? Kijk dan morgen op Maison Primago met tips voor borrel en diner.
Geluksmomenten Ik spreek zelf eigenlijk liever over het streven naar zoveel mogelijk geluksmomenten. Want verlang je er naar om continue gelukkig te zijn dan word je al snel teleurgesteld. Het leven gaat niet altijd over rozen, en wat je meemaakt heeft invloed op je geluksgevoel. Het is de kunst om je te kunnen aanpassen aan de omstandigheden, dat kan al zitten in kleine dingen. Tijdens deze coronaperiode hebben we misschien wel meer stilgestaan bij wat ons nu gelukkig kan maken en probeer ik mezelf vooral niet druk of kwaad te maken over dingen waar ik geen invloed op heb. Dan zit het streven naar zoveel mogelijk geluksmomenten mij ook zo min mogelijk in de weg.
Wat zijn jouw verlangens?
Misschien is het een mooi moment om vandaag op de 'Internationale dag van het geluk' stil te staan wat je hebt, waar je nog van droomt en hoe je het eventueel kunt verwezenlijken. Of meld je aan voor de workshop 'Recept voor geluk' waarin we samen kijken naar 'jouw ingrediënten' in combinatie met de juiste 'bereiding' wat maakt dat je wensen vorm kunt geven. Want je verlangens in gang zetten maakt een grote kans op succes! PRIMAGO 1996 - 2021
Op 15 maart 1996 is Primago opgericht. Nu 25 jaar later geen groot feest door COVID19, maar een dankbaar overzicht van 25 jaar werkplezier. Ik bedank mijn gezin voor het altijd klaarstaan en liefdevol meedenken over Primago. Ook wil ik mijn dank uitspreken naar samenwerkingspartners/klanten/opdrachtgevers voor hun vertrouwen al die jaren. Tijdens het jubileum jaar zullen verschillende acties plaatsvinden (met de COVID19 maatregelen in acht genomen) om deze mijlpaal te vieren.
Deze week zijn we ook alvast in de paassfeer gekomen. We hebben paaszandkoekjes gebakken met onze kleindochter Amelie met het familierecept van mijn moeder. Die gaan er nog steeds in als koek!
|
Maison Primago biedt inspiratie, overzicht en tijdbesparing. Hier vind je speciaal voor jou gebundelde informatie voor een leuk leven thuis.
Thema's op deze site:
Nooit meer een blog missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief
Archieven
Maart 2024
|