PRIMAGO
  • STUDIO
    • INNOVEREN EN PROFILEREN
    • ADVISEREN
    • SAMENWERKEN met vrijwilligers
    • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING >
      • De kunst van het thuiswerken
      • Jouw volgende stap
      • Spreken voor groepen
  • MAISON
    • Thuis eten >
      • Voorraadkast
      • Aziatisch >
        • Aziatische omelet
        • Foo yong hai
        • Frikadel Goreng
        • Gado Gado
        • Indische gehaktballetjes
        • Kipsate
        • Loempia
        • Rendang Pedis
        • Rijstvelloempia
        • Sambal goreng boontjes
      • Barbecue >
        • Gepofte aardappel
        • Gevulde champignons
        • Halloumispies
        • Kipspies
        • Marshmallowspies
        • Moorse lamsspies
        • Tonijnspies
        • Vispakketje
      • Borrel >
        • Carpacciobonbons
        • Likkepot
        • Pate met spek
        • Amuses >
          • Courgette rolletjes
          • Kaas-ui broodjes
          • Surimicocktail
        • Mezedes >
          • Dakos
          • Gevulde snackpaprika
          • Griekse gehaktballetjes
          • Spanakopita
          • Tzatziki
          • Tapenade
      • Frans >
        • Menu Bon Vivant >
          • Hartige tarte tatin
          • Eend
        • Menu Branche >
          • Ratatouille
          • Zoete tarte tatin
        • Menu Classique >
          • Boeuf Bour­guig­non
        • Menu Exclusif >
          • Eendenlever
          • Lamshaas
          • Fruitterrine
        • Menu Facile >
          • Champignons a escargots >
            • Kruidenboter
          • Nicoise
        • Menu Poison >
          • Tartare de thon
          • Forel
          • Citroensorbetijs
      • Grieks >
        • Menu Moderno >
          • Bladerdeegpakketje
        • Menu Paradosiakos >
          • Griekse bonensalade
          • Griekse dorpssalade
          • Moussaka
        • Menu Psari
      • Herfst-winter >
        • Appelbeignets
        • Bananasplitijs met chocoladetruffels
        • Gevulde vijgen
        • Kippenragout
        • Koningentaart
        • Kalkoen
        • Lamsvlees
        • Oliebollen
        • Stoofpeertjes
        • Zwijnenragout
      • Hollands met een twist >
        • Andijvieschotel
        • Bloemkoolschotel
        • Boerenkoolpesto
        • Hutspot met gehakt
        • Spruitjesschotel
        • Witlofschotel
        • Zuurkoolschotel
      • Italiaans >
        • Menu Antipasti >
          • Zalmbonbon
          • Capresespies
          • Crostini
          • Pesto
        • Menu Classico >
          • Meloen met parmaham
          • Stracotto
          • Tiramisu
        • Menu Di Moda >
          • Auberginesandwich
          • Risotto
        • Menu La Dolce Vita >
          • Aardappel met rozemarijn
          • Kalfsoester
        • Menu Pesce >
          • Vitello tonnato
          • Pasta al salmone
          • Lemon cheesecake
        • Menu Semplice >
          • Pizza
          • Gegrilde nectarine
      • Koolhydraatarm >
        • Koolhydraatarm voorgerecht >
          • Gevulde portobello
        • Koolhydraatarm hoofdgerecht >
          • Bloemkoolrijst
          • Broccolirijst al limone
          • Courgettepasta
        • Koolhydraatarm nagerecht >
          • Appelmoescake
          • Bananenbrood
      • Mexicaans >
        • Chili sin-con carne
        • Empanadas
        • Guacamole
        • Kip in chocoladesaus
        • Nachos uit de oven
        • Taco vullen
        • Quinoa ovenschotel
        • Mangocheese toetje
      • Midden Oosten >
        • Baba Ghanoush
        • Borekas
        • Latkes
        • Koolrolletjes
      • Oostenrijkse keuken >
        • Apfelstrudel
        • Curryworst
        • Gluhwein
        • Grillteller
        • Heisse liebe
        • Tiroler grostl
        • Wiener schnitzel
      • Salades >
        • Aardbeiensalade
        • Bietensalade
        • Bonensalade
        • Eiersaladeschotel
        • Huzarensalade
        • Koolsalade
        • Pastasalade
        • Salade met sherrydressing
        • Slanke rijstsalade
      • Sauzen en dips >
        • Cranberrysaus
        • Kip tandoorisaus
        • Marsalasaus
        • Paddenstoelensaus
        • Pastasaus
        • Pindasaus
        • Pruimensaus
        • Rode portsaus
        • Stroganoffsaus
      • Soepen >
        • Boerenkoolsoep
        • Bonensoep
        • Broccolisoep
        • Frittatensoep
        • Goulashsoep
        • Mosterdsoep
        • Minestronesoep
        • Paprikasoep
        • Pindasoep
        • Pompoensoep
        • Spinaziesoep
        • Uiensoep
        • Venkelsoep
      • Spaans >
        • Tapas de Moda >
          • Gegrilde aubergine met honing
          • Tortilla
          • Paella
        • Tapas la Buena vida >
          • Mango met Serranoham
          • Artisjok met ei
          • Albondigas
          • Patatas aioli
          • Varkenshaas met Brandysaus
          • Spaans kaasplankje
        • Tapas de Pez >
          • Gazpacho
          • Calamaressalade
          • Vispastei
          • Aardbei met meloen
        • Sangria
      • Zoet >
        • Appelhapje met ijs
        • Amandelbroodjes
      • Zuid Afrikaans >
        • Bobotietaart
        • Gevulde minibroodjes
    • Thuis op vakantie >
      • Boeken >
        • Boeken Frankrijk
        • Boeken Griekenland
        • Boeken Italie
        • Boeken Spanje
      • Frankrijk
      • Griekenland
      • Italie
      • Oostenrijk
      • Spanje
      • Thuiskomen
    • JOUW SLIMME GARDEROBE >
      • Hoe combineer je kleuren
      • Kleurentest
      • De taal van kleur
      • Garderobe samenstellen
      • Kledingtest
      • Kleding op je werk
      • Garderobeweek 2020
  • OVER PRIMAGO
    • Nieuwsbrief
    • Contact

AARDBEIEN
met ​MELOEN

Ingrediënten voor 4 tapasglaasjes:
  • 1 kleine galiamelioen
  • 250 gram aardbeien
  • 100 ml Licor 43 (zet de fles even koud in de vriezer)
  • Blaadjes munt voor de garnering

​Bereiding:
Meloen schoonmaken en vruchtvlees in blokjes snijden. Aardbeien schoonmaken en in plakjes snijden. De licor 43 met fruit mengen. Fruit over vier glaasjes verdelen. Garneren met blaadje munt. Direct serveren.

CONTACT 
Primago - Hannie Schaftstraat 56 - 2264 DK Leidschendam
​email: info@primago.nl - KvK 27158550 - 
BTW ID NL001194745B12
​Bank: NL24 ABNA 0610 9899 36

  • STUDIO
    • INNOVEREN EN PROFILEREN
    • ADVISEREN
    • SAMENWERKEN met vrijwilligers
    • PERSOONLIJKE ONTWIKKELING >
      • De kunst van het thuiswerken
      • Jouw volgende stap
      • Spreken voor groepen
  • MAISON
    • Thuis eten >
      • Voorraadkast
      • Aziatisch >
        • Aziatische omelet
        • Foo yong hai
        • Frikadel Goreng
        • Gado Gado
        • Indische gehaktballetjes
        • Kipsate
        • Loempia
        • Rendang Pedis
        • Rijstvelloempia
        • Sambal goreng boontjes
      • Barbecue >
        • Gepofte aardappel
        • Gevulde champignons
        • Halloumispies
        • Kipspies
        • Marshmallowspies
        • Moorse lamsspies
        • Tonijnspies
        • Vispakketje
      • Borrel >
        • Carpacciobonbons
        • Likkepot
        • Pate met spek
        • Amuses >
          • Courgette rolletjes
          • Kaas-ui broodjes
          • Surimicocktail
        • Mezedes >
          • Dakos
          • Gevulde snackpaprika
          • Griekse gehaktballetjes
          • Spanakopita
          • Tzatziki
          • Tapenade
      • Frans >
        • Menu Bon Vivant >
          • Hartige tarte tatin
          • Eend
        • Menu Branche >
          • Ratatouille
          • Zoete tarte tatin
        • Menu Classique >
          • Boeuf Bour­guig­non
        • Menu Exclusif >
          • Eendenlever
          • Lamshaas
          • Fruitterrine
        • Menu Facile >
          • Champignons a escargots >
            • Kruidenboter
          • Nicoise
        • Menu Poison >
          • Tartare de thon
          • Forel
          • Citroensorbetijs
      • Grieks >
        • Menu Moderno >
          • Bladerdeegpakketje
        • Menu Paradosiakos >
          • Griekse bonensalade
          • Griekse dorpssalade
          • Moussaka
        • Menu Psari
      • Herfst-winter >
        • Appelbeignets
        • Bananasplitijs met chocoladetruffels
        • Gevulde vijgen
        • Kippenragout
        • Koningentaart
        • Kalkoen
        • Lamsvlees
        • Oliebollen
        • Stoofpeertjes
        • Zwijnenragout
      • Hollands met een twist >
        • Andijvieschotel
        • Bloemkoolschotel
        • Boerenkoolpesto
        • Hutspot met gehakt
        • Spruitjesschotel
        • Witlofschotel
        • Zuurkoolschotel
      • Italiaans >
        • Menu Antipasti >
          • Zalmbonbon
          • Capresespies
          • Crostini
          • Pesto
        • Menu Classico >
          • Meloen met parmaham
          • Stracotto
          • Tiramisu
        • Menu Di Moda >
          • Auberginesandwich
          • Risotto
        • Menu La Dolce Vita >
          • Aardappel met rozemarijn
          • Kalfsoester
        • Menu Pesce >
          • Vitello tonnato
          • Pasta al salmone
          • Lemon cheesecake
        • Menu Semplice >
          • Pizza
          • Gegrilde nectarine
      • Koolhydraatarm >
        • Koolhydraatarm voorgerecht >
          • Gevulde portobello
        • Koolhydraatarm hoofdgerecht >
          • Bloemkoolrijst
          • Broccolirijst al limone
          • Courgettepasta
        • Koolhydraatarm nagerecht >
          • Appelmoescake
          • Bananenbrood
      • Mexicaans >
        • Chili sin-con carne
        • Empanadas
        • Guacamole
        • Kip in chocoladesaus
        • Nachos uit de oven
        • Taco vullen
        • Quinoa ovenschotel
        • Mangocheese toetje
      • Midden Oosten >
        • Baba Ghanoush
        • Borekas
        • Latkes
        • Koolrolletjes
      • Oostenrijkse keuken >
        • Apfelstrudel
        • Curryworst
        • Gluhwein
        • Grillteller
        • Heisse liebe
        • Tiroler grostl
        • Wiener schnitzel
      • Salades >
        • Aardbeiensalade
        • Bietensalade
        • Bonensalade
        • Eiersaladeschotel
        • Huzarensalade
        • Koolsalade
        • Pastasalade
        • Salade met sherrydressing
        • Slanke rijstsalade
      • Sauzen en dips >
        • Cranberrysaus
        • Kip tandoorisaus
        • Marsalasaus
        • Paddenstoelensaus
        • Pastasaus
        • Pindasaus
        • Pruimensaus
        • Rode portsaus
        • Stroganoffsaus
      • Soepen >
        • Boerenkoolsoep
        • Bonensoep
        • Broccolisoep
        • Frittatensoep
        • Goulashsoep
        • Mosterdsoep
        • Minestronesoep
        • Paprikasoep
        • Pindasoep
        • Pompoensoep
        • Spinaziesoep
        • Uiensoep
        • Venkelsoep
      • Spaans >
        • Tapas de Moda >
          • Gegrilde aubergine met honing
          • Tortilla
          • Paella
        • Tapas la Buena vida >
          • Mango met Serranoham
          • Artisjok met ei
          • Albondigas
          • Patatas aioli
          • Varkenshaas met Brandysaus
          • Spaans kaasplankje
        • Tapas de Pez >
          • Gazpacho
          • Calamaressalade
          • Vispastei
          • Aardbei met meloen
        • Sangria
      • Zoet >
        • Appelhapje met ijs
        • Amandelbroodjes
      • Zuid Afrikaans >
        • Bobotietaart
        • Gevulde minibroodjes
    • Thuis op vakantie >
      • Boeken >
        • Boeken Frankrijk
        • Boeken Griekenland
        • Boeken Italie
        • Boeken Spanje
      • Frankrijk
      • Griekenland
      • Italie
      • Oostenrijk
      • Spanje
      • Thuiskomen
    • JOUW SLIMME GARDEROBE >
      • Hoe combineer je kleuren
      • Kleurentest
      • De taal van kleur
      • Garderobe samenstellen
      • Kledingtest
      • Kleding op je werk
      • Garderobeweek 2020
  • OVER PRIMAGO
    • Nieuwsbrief
    • Contact