Ingrediënten 4 - 8 personen:
|
Bereiding: Verwarm de oven voor op 175 °C. Verhit een koekenpan zonder olie of boter en bak het maalvleis met de gesnipperde ui bruin en rul. Klop ondertussen in een diep bord 1 ei met 2 el water los. Prak met een vork het brood erdoor. Schep het overtollige vet uit de pan. Meng het geweekte brood, de tuttifrutti, de appel, de sperziebonen, kerriepoeder en zout en peper naar smaak door het gehakt. Schep het gehaktmengsel in de taartvorm of ovenschotel met bakpapier en strijk glad. Klop in een maatbeker de rest van de eieren met de melk en de zout, peper en kurkuma los. Schenk het eimengsel op de gehakttaart en bak het in circa 35 minuten tot het ei gestold en goudbruin is. Serveer een stuk taart met beetje rucola, rijst, salade en zoete chilisaus of chutney |