Een heerlijke vegetarisch pasta. Deze gezonde paddenstoelen zijn namelijk goede vleesvervangers.
|
Ingrediënten voor 2 personen
Wil je toch liever een gerecht met vlees? Bak dan 150 gram kipfilet en voeg dit toe aan deze paddenstoelensaus. |
Bereiding: Stap 1 Borstel de paddenstoelen schoon en snijd ze in stukken. Courgette en lente ui wassen en klein snijden. Ui en teentje knoflook in 1 eetlepel truffelolie fruiten. Was de kruiden en snijd het fijn. (houd wat bieslook achter voor de garnering) Stap 2 Voeg de courgette en lente ui toe. Even bakken en voeg daarna de paddenstoelenmix toe en bak het 5 minuten rondom. Stap 3 Haal de pan van het vuur en voeg dan de truffel/tapenade, de koffieroom en kruiden toe. Op smaak brengen met peper en zout. Stap 4 Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing en giet het af. Verwarm de paddenstoelensaus nog even en direct opdienen. Garneer met gesnipperde bieslook. |