PRIMAGO
  • STUDIO
    • TRAININGEN >
      • Gesprekstechnieken
      • Train je mensenkennis
      • Verder groeien met digitale inclusie
      • SAMENWERKEN MET VRIJWILLIGERS >
        • Training effectief samenwerken met vrijwilligers >
          • Keuzemodules
        • Coachen vrijwilligers digitale inclusie
        • De waarde van de vrijwilliger
    • COACHING >
      • Persoonlijke ontwikkeling
    • BLOGS STUDIO PRIMAGO
  • MAISON
    • THUIS ETEN >
      • Voorraadkast
      • Aziatisch >
        • Atjar tampoer
        • Aziatische omelet
        • Babi Pangang
        • Bami goreng
        • Chinese loempia
        • Foo yong hai
        • Frikadel Goreng
        • Gado Gado
        • Indische gehaktballetjes
        • Japanse wrap
        • Mangochutney met kip
        • Kip cashew
        • Kipsate
        • Kip tandoori
        • Linzencurry
        • Nasi goreng
        • Rendang Pedis
        • Rijstvelloempia
        • Sambal goreng boontjes
        • Sambal goreng telor
        • Samosa
        • Sushi nigiri
        • Sushi nori
        • Thaise groene curry
        • Thaise loempia
        • Tonijn met teriyaki
        • Vietnamese loempia
      • Barbecue >
        • Camembert
        • Gepofte aardappel
        • Gevulde champignons
        • Halloumispies
        • Kipspies
        • Marshmallowspies
        • Moorse lamsspies
        • Picanha
        • Tonijnspies
        • Vispakketje
      • Borrel >
        • Broccolikoekjes
        • Kippenvleugeltjes
        • Likkepot
        • Mini saucijzenbroodjes
        • Pate met spek
        • Wraps
        • Blinitorentje
        • Carpacciobonbons
        • Vitello tonnatobonbons
        • Zalmbonbon
      • Frans >
        • Croutons
        • Amuses >
          • Courgette rolletjes
          • Kaas-ui broodjes
          • Surimicocktail
        • Menu Bon Vivant >
          • Hartige tarte tatin
          • Eend met perzik
        • Menu Branche >
          • Ratatouille
          • Zoete tarte tatin
        • Menu Classique >
          • Boeuf Bour­guig­non
        • Menu Exclusif >
          • Eendenlever
          • Lamshaas
          • Fruitterrine
        • Menu Facile >
          • Champignons a escargots >
            • Kruidenboter
          • Nicoise
        • Menu de Noel >
          • Potage a la crecy
          • Venkelquiche
        • Menu Poison >
          • Tartare de thon
          • Forel
          • Citroensorbetijs
        • Eend met sinaasappel
        • Crepes met ijs
        • Frans kaasplankje
        • Confit de canard
        • Steak tartare
        • Tomatencarpaccio Franse stijl
      • Grieks >
        • Mezedes >
          • Dakos
          • Gevulde snackpaprika
          • Griekse gehaktballetjes
          • Spanakopita
          • Tzatziki
          • Tapenade
        • Menu Moderno >
          • Bladerdeegpakketje
          • Tomatencarpaccio Griekse stijl
        • Menu Paradosiakos >
          • Griekse bonensalade
          • Griekse dorpssalade
          • Moussaka
        • Menu Psari >
          • Vissouvlaki
      • Groot Brittannie >
        • Christmas menu >
          • Engels kaasplankje
          • Preirolletjes met cheddar
          • Trifle met cranberry
          • Wellington >
            • Beef Wellington
            • Mini Wellington
            • Wellington met paddenstoelen
          • Witlofsalade met stoofpeertjes
        • High tea >
          • Luxe broodjes
          • Millionaires shortbread
          • Scones
      • Herfst-winter >
        • Appelbeignets
        • Bananasplitijs met chocoladetruffels
        • Gevulde pompoen
        • Gevulde vijgen
        • Kippenragout
        • Koningentaart
        • Kalkoen
        • Lamsvlees
        • Oliebollen
        • Pompoenrollade
        • Sneeuwballen
        • Stoofpeertjes
        • Zwijnenragout
      • Hollands met een twist >
        • Andijvieschotel
        • Bloemkoolschotel
        • Boerenkoolpesto
        • Carpaccio van rode biet
        • Groene groenteschotel
        • Hutspot met gehakt
        • Paling
        • Spruitjesschotel
        • Visschotel
        • Witlofschotel
        • Zuurkoolschotel
      • Italiaans >
        • Menu Antipasti >
          • Capresespies
          • Crostini
          • Pesto
        • Menu Classico >
          • Meloen met ham
          • Stracotto
          • Tiramisu
        • Menu Di Moda >
          • Auberginesandwich
          • Risotto
          • Tomatencarpaccio Italiaanse stijl
        • Menu di Natale >
          • Breekbrood met kaas
          • Carpacciorollade
        • Menu La Dolce Vita >
          • Aardappel met rozemarijn
          • Kalfsoester
        • Menu Pesce >
          • Vitello tonnato
          • Pasta al salmone
          • Lemon cheesecake
        • Menu Semplice >
          • Pizza
          • Gegrilde nectarine
        • Carpaccio in een glaasje
      • Kerstdiner >
        • Bonbontrio
      • Koolhydraatarm >
        • Granola
        • Muesli
        • Koolhydraatarm voorgerecht >
          • Gevulde portobello
        • Koolhydraatarm hoofdgerecht >
          • Bloemkoolrijst
          • Broccolirijst al limone
          • Courgettepasta
          • Frittata
          • Omeletwraps
          • Spinazie-preitaart
        • Koolhydraatarm nagerecht >
          • Appelmoescake
          • Bananenbrood
      • Lente-zomer >
        • Beenham
        • Groene asperge plaattaart
        • Meatloaf
        • Mini meatloafs
        • Preischotel
        • Witte asperges
        • Pasen >
          • Kaaskoekjes
      • Mexicaans >
        • Midden Oosten >
          • Baba Ghanoush
          • Borekas
          • Falafelballetjes
          • Ingelegde groenten
          • Koolrolletjes
          • Latkes
        • Chili sin-con carne
        • Empanadas
        • Guacamole
        • Kip in chocoladesaus
        • Nachos uit de oven
        • Quinoa ovenschotel
        • Taco vullen
        • Mangocheese toetje
      • Oostenrijkse keuken >
        • Apfelstrudel
        • Curryworst
        • Gluhwein
        • Grillteller
        • Heisse liebe
        • Schnaps
        • Tiroler grostl
        • Tiroler leber
        • Wiener schnitzel
      • Oranjefeesten
      • Salades >
        • Aardbeiensalade
        • Bietensalade
        • Bonensalade
        • Eiersalade
        • Eiersaladeschotel
        • Franse salade
        • Huzarensalade
        • Koolsalade
        • Mangosalade
        • Meloensalade
        • Pastasalade
        • Rijstsalade
        • Roodlofsalade
        • Salade met eend en pate
        • Salade met sherrydressing
        • Spaanse salade
        • Thaise biefstuksalade
        • Tonijnsalade
        • Vietnamese kipsalade
        • Witlofsalade
      • Sauzen en dips >
        • Cranberrysaus
        • Kerriesaus
        • Mangochutney
        • Marsalasaus
        • Paddenstoelensaus
        • Pastasaus
        • Pindasaus
        • Pruimensaus
        • Rode portsaus
        • Rode wijnsaus
        • Stroganoffsaus
      • Soepen >
        • Aspergesoep
        • Boerenkoolsoep
        • Bonensoep
        • Broccolisoep
        • Chinese tomatensoep
        • Frittatensoep
        • Goulashsoep
        • Knolselderijsoep met kokosmelk
        • Linzensoep
        • Minestronesoep
        • Misosoep
        • Mosterdsoep
        • Oranjesoep
        • Paprikasoep
        • Pindasoep
        • Pompoensoep
        • Pompoensoep met linzen
        • Spinaziesoep
        • Tomatensoep
        • Uiensoep
        • Venkelsoep
      • Spaans >
        • Tapas de Moda >
          • Gegrilde aubergine met honing
          • Tortilla
          • Paella
          • Tomatencarpaccio Spaanse stijl
        • Tapas la Buena vida >
          • Mango met Serranoham
          • Artisjok met ei
          • Albondigas
          • Patatas aioli
          • Varkenshaas met Brandysaus
          • Spaans kaasplankje
        • Tapas de Pez >
          • Gazpacho
          • Calamaressalade
          • Vispastei
          • Aardbei met meloen
        • Pan con tomate
        • Sangria
      • Vegetarisch >
        • Pastei met geitenkaas
      • Zoet >
        • Amandelbroodjes
        • Franse amandelkoekjes
        • Italiaanse amandelkoekjes
        • Spaanse amandelkoekjes
        • Appelhapje met ijs
        • Appelvierkantje
        • Boterkoek
        • Gevuld speculaas
        • Kokosmoppen
        • Kruidnootjes
        • Nectarinegebakjes
        • Speculaasjes
        • Zandkoekjes
      • Zuid Afrikaans >
        • Bobotietaart
        • Garderobeweek
        • Gevulde minibroodjes
    • Thuis op vakantie >
      • Boeken >
        • Boeken Frankrijk
        • Boeken Griekenland
        • Boeken Italie
        • Boeken Spanje
      • Kamperen
      • Azie
      • Frankrijk
      • Griekenland
      • Italie
      • Oostenrijk
      • Spanje
      • Thuiskomen
    • MAISON
    • WORKSHOPS >
      • Workshop borrelplank graveren
  • AGENDA
  • OVER PRIMAGO
    • Opleidingengids
    • Aanmelden nieuwsbrief
    • Contact

VISPAKKETJE

Een lekker vispakketje voor op de barbecue of in de oven. Hoofdingrediënt is hier zalmfilet, maar je kunt ook kabeljauw of andere witvis gebruiken.
Ben je niet zo'n visliefhebber? Vervang de vis dan door kip.
Print dit recept
Ingrediënten voor 4 personen
  • 4 zalmfilets van 100 à 150 gram of witvis
  • 30 gram roomboter/olijfolie
  • 1 perssinaasappel
  • 1 el kappertjes
  • 150 gram sugar snaps
  • 2 lente uitjes
  • zout en peper
  • 4 takjes peterselie en dille
  • Aluminiumfolie 

​Voor de oven of barbecue

Boen de sinaasappel schoon onder stromend water en snijd van de schil met een dunschiller fijne reepjes en pers de sinaasappel uit. Vet 4 stukken aluminiumfolie van circa 35 x 20 cm in met de helft van de boter. Leg de met peper en zout bestrooide zalm op de folie, besprenkel ze met sinaasappelschil en sap, verdeel de peultjes, lente ui en de rest van de boter in vlokjes, de peterselie/dille en kappertjes over de zalm, Vouw de folie losjes om de vis en vouw de uiteinden goed dicht. Bewaar ze tot gebruik in de koelkast.

Verwarm de oven op 200 graden of steek de barbecue aan. Leg de pakketjes in het midden en laat de zalm in circa 20 minuten gaar worden.


CONTACT 
Primago - Hannie Schaftstraat 56 - 2264 DK Leidschendam
​email: [email protected] - KvK 27158550 

​Bank: NL24 ABNA 0610 9899 36

  • STUDIO
    • TRAININGEN >
      • Gesprekstechnieken
      • Train je mensenkennis
      • Verder groeien met digitale inclusie
      • SAMENWERKEN MET VRIJWILLIGERS >
        • Training effectief samenwerken met vrijwilligers >
          • Keuzemodules
        • Coachen vrijwilligers digitale inclusie
        • De waarde van de vrijwilliger
    • COACHING >
      • Persoonlijke ontwikkeling
    • BLOGS STUDIO PRIMAGO
  • MAISON
    • THUIS ETEN >
      • Voorraadkast
      • Aziatisch >
        • Atjar tampoer
        • Aziatische omelet
        • Babi Pangang
        • Bami goreng
        • Chinese loempia
        • Foo yong hai
        • Frikadel Goreng
        • Gado Gado
        • Indische gehaktballetjes
        • Japanse wrap
        • Mangochutney met kip
        • Kip cashew
        • Kipsate
        • Kip tandoori
        • Linzencurry
        • Nasi goreng
        • Rendang Pedis
        • Rijstvelloempia
        • Sambal goreng boontjes
        • Sambal goreng telor
        • Samosa
        • Sushi nigiri
        • Sushi nori
        • Thaise groene curry
        • Thaise loempia
        • Tonijn met teriyaki
        • Vietnamese loempia
      • Barbecue >
        • Camembert
        • Gepofte aardappel
        • Gevulde champignons
        • Halloumispies
        • Kipspies
        • Marshmallowspies
        • Moorse lamsspies
        • Picanha
        • Tonijnspies
        • Vispakketje
      • Borrel >
        • Broccolikoekjes
        • Kippenvleugeltjes
        • Likkepot
        • Mini saucijzenbroodjes
        • Pate met spek
        • Wraps
        • Blinitorentje
        • Carpacciobonbons
        • Vitello tonnatobonbons
        • Zalmbonbon
      • Frans >
        • Croutons
        • Amuses >
          • Courgette rolletjes
          • Kaas-ui broodjes
          • Surimicocktail
        • Menu Bon Vivant >
          • Hartige tarte tatin
          • Eend met perzik
        • Menu Branche >
          • Ratatouille
          • Zoete tarte tatin
        • Menu Classique >
          • Boeuf Bour­guig­non
        • Menu Exclusif >
          • Eendenlever
          • Lamshaas
          • Fruitterrine
        • Menu Facile >
          • Champignons a escargots >
            • Kruidenboter
          • Nicoise
        • Menu de Noel >
          • Potage a la crecy
          • Venkelquiche
        • Menu Poison >
          • Tartare de thon
          • Forel
          • Citroensorbetijs
        • Eend met sinaasappel
        • Crepes met ijs
        • Frans kaasplankje
        • Confit de canard
        • Steak tartare
        • Tomatencarpaccio Franse stijl
      • Grieks >
        • Mezedes >
          • Dakos
          • Gevulde snackpaprika
          • Griekse gehaktballetjes
          • Spanakopita
          • Tzatziki
          • Tapenade
        • Menu Moderno >
          • Bladerdeegpakketje
          • Tomatencarpaccio Griekse stijl
        • Menu Paradosiakos >
          • Griekse bonensalade
          • Griekse dorpssalade
          • Moussaka
        • Menu Psari >
          • Vissouvlaki
      • Groot Brittannie >
        • Christmas menu >
          • Engels kaasplankje
          • Preirolletjes met cheddar
          • Trifle met cranberry
          • Wellington >
            • Beef Wellington
            • Mini Wellington
            • Wellington met paddenstoelen
          • Witlofsalade met stoofpeertjes
        • High tea >
          • Luxe broodjes
          • Millionaires shortbread
          • Scones
      • Herfst-winter >
        • Appelbeignets
        • Bananasplitijs met chocoladetruffels
        • Gevulde pompoen
        • Gevulde vijgen
        • Kippenragout
        • Koningentaart
        • Kalkoen
        • Lamsvlees
        • Oliebollen
        • Pompoenrollade
        • Sneeuwballen
        • Stoofpeertjes
        • Zwijnenragout
      • Hollands met een twist >
        • Andijvieschotel
        • Bloemkoolschotel
        • Boerenkoolpesto
        • Carpaccio van rode biet
        • Groene groenteschotel
        • Hutspot met gehakt
        • Paling
        • Spruitjesschotel
        • Visschotel
        • Witlofschotel
        • Zuurkoolschotel
      • Italiaans >
        • Menu Antipasti >
          • Capresespies
          • Crostini
          • Pesto
        • Menu Classico >
          • Meloen met ham
          • Stracotto
          • Tiramisu
        • Menu Di Moda >
          • Auberginesandwich
          • Risotto
          • Tomatencarpaccio Italiaanse stijl
        • Menu di Natale >
          • Breekbrood met kaas
          • Carpacciorollade
        • Menu La Dolce Vita >
          • Aardappel met rozemarijn
          • Kalfsoester
        • Menu Pesce >
          • Vitello tonnato
          • Pasta al salmone
          • Lemon cheesecake
        • Menu Semplice >
          • Pizza
          • Gegrilde nectarine
        • Carpaccio in een glaasje
      • Kerstdiner >
        • Bonbontrio
      • Koolhydraatarm >
        • Granola
        • Muesli
        • Koolhydraatarm voorgerecht >
          • Gevulde portobello
        • Koolhydraatarm hoofdgerecht >
          • Bloemkoolrijst
          • Broccolirijst al limone
          • Courgettepasta
          • Frittata
          • Omeletwraps
          • Spinazie-preitaart
        • Koolhydraatarm nagerecht >
          • Appelmoescake
          • Bananenbrood
      • Lente-zomer >
        • Beenham
        • Groene asperge plaattaart
        • Meatloaf
        • Mini meatloafs
        • Preischotel
        • Witte asperges
        • Pasen >
          • Kaaskoekjes
      • Mexicaans >
        • Midden Oosten >
          • Baba Ghanoush
          • Borekas
          • Falafelballetjes
          • Ingelegde groenten
          • Koolrolletjes
          • Latkes
        • Chili sin-con carne
        • Empanadas
        • Guacamole
        • Kip in chocoladesaus
        • Nachos uit de oven
        • Quinoa ovenschotel
        • Taco vullen
        • Mangocheese toetje
      • Oostenrijkse keuken >
        • Apfelstrudel
        • Curryworst
        • Gluhwein
        • Grillteller
        • Heisse liebe
        • Schnaps
        • Tiroler grostl
        • Tiroler leber
        • Wiener schnitzel
      • Oranjefeesten
      • Salades >
        • Aardbeiensalade
        • Bietensalade
        • Bonensalade
        • Eiersalade
        • Eiersaladeschotel
        • Franse salade
        • Huzarensalade
        • Koolsalade
        • Mangosalade
        • Meloensalade
        • Pastasalade
        • Rijstsalade
        • Roodlofsalade
        • Salade met eend en pate
        • Salade met sherrydressing
        • Spaanse salade
        • Thaise biefstuksalade
        • Tonijnsalade
        • Vietnamese kipsalade
        • Witlofsalade
      • Sauzen en dips >
        • Cranberrysaus
        • Kerriesaus
        • Mangochutney
        • Marsalasaus
        • Paddenstoelensaus
        • Pastasaus
        • Pindasaus
        • Pruimensaus
        • Rode portsaus
        • Rode wijnsaus
        • Stroganoffsaus
      • Soepen >
        • Aspergesoep
        • Boerenkoolsoep
        • Bonensoep
        • Broccolisoep
        • Chinese tomatensoep
        • Frittatensoep
        • Goulashsoep
        • Knolselderijsoep met kokosmelk
        • Linzensoep
        • Minestronesoep
        • Misosoep
        • Mosterdsoep
        • Oranjesoep
        • Paprikasoep
        • Pindasoep
        • Pompoensoep
        • Pompoensoep met linzen
        • Spinaziesoep
        • Tomatensoep
        • Uiensoep
        • Venkelsoep
      • Spaans >
        • Tapas de Moda >
          • Gegrilde aubergine met honing
          • Tortilla
          • Paella
          • Tomatencarpaccio Spaanse stijl
        • Tapas la Buena vida >
          • Mango met Serranoham
          • Artisjok met ei
          • Albondigas
          • Patatas aioli
          • Varkenshaas met Brandysaus
          • Spaans kaasplankje
        • Tapas de Pez >
          • Gazpacho
          • Calamaressalade
          • Vispastei
          • Aardbei met meloen
        • Pan con tomate
        • Sangria
      • Vegetarisch >
        • Pastei met geitenkaas
      • Zoet >
        • Amandelbroodjes
        • Franse amandelkoekjes
        • Italiaanse amandelkoekjes
        • Spaanse amandelkoekjes
        • Appelhapje met ijs
        • Appelvierkantje
        • Boterkoek
        • Gevuld speculaas
        • Kokosmoppen
        • Kruidnootjes
        • Nectarinegebakjes
        • Speculaasjes
        • Zandkoekjes
      • Zuid Afrikaans >
        • Bobotietaart
        • Garderobeweek
        • Gevulde minibroodjes
    • Thuis op vakantie >
      • Boeken >
        • Boeken Frankrijk
        • Boeken Griekenland
        • Boeken Italie
        • Boeken Spanje
      • Kamperen
      • Azie
      • Frankrijk
      • Griekenland
      • Italie
      • Oostenrijk
      • Spanje
      • Thuiskomen
    • MAISON
    • WORKSHOPS >
      • Workshop borrelplank graveren
  • AGENDA
  • OVER PRIMAGO
    • Opleidingengids
    • Aanmelden nieuwsbrief
    • Contact