STUDIO
TRAININGEN
>
Gesprekstechnieken
Train je mensenkennis
Verder groeien met digitale inclusie
SAMENWERKEN MET VRIJWILLIGERS
>
Training effectief samenwerken met vrijwilligers
>
Keuzemodules
Coachen vrijwilligers digitale inclusie
De waarde van de vrijwilliger
COACHING
>
Persoonlijke ontwikkeling
BLOGS STUDIO PRIMAGO
MAISON
THUIS ETEN
>
Voorraadkast
Aziatisch
>
Atjar tampoer
Aziatische omelet
Babi Pangang
Bami goreng
Chinese loempia
Foo yong hai
Frikadel Goreng
Gado Gado
Indische gehaktballetjes
Japanse wrap
Mangochutney met kip
Kip cashew
Kipsate
Kip tandoori
Linzencurry
Nasi goreng
Rendang Pedis
Rijstvelloempia
Sambal goreng boontjes
Sambal goreng telor
Samosa
Sushi nigiri
Sushi nori
Thaise groene curry
Thaise loempia
Tonijn met teriyaki
Vietnamese loempia
Barbecue
>
Camembert
Gepofte aardappel
Gevulde champignons
Halloumispies
Kipspies
Marshmallowspies
Moorse lamsspies
Picanha
Tonijnspies
Vispakketje
Borrel
>
Broccolikoekjes
Kippenvleugeltjes
Likkepot
Mini saucijzenbroodjes
Pate met spek
Wraps
Blinitorentje
Carpacciobonbons
Vitello tonnatobonbons
Zalmbonbon
Frans
>
Amuses
>
Courgette rolletjes
Kaas-ui broodjes
Surimicocktail
Menu Bon Vivant
>
Hartige tarte tatin
Eend met perzik
Menu Branche
>
Ratatouille
Zoete tarte tatin
Menu Classique
>
Boeuf Bourguignon
Menu Exclusif
>
Eendenlever
Lamshaas
Fruitterrine
Menu Facile
>
Champignons a escargots
>
Kruidenboter
Nicoise
Menu de Noel
>
Potage a la crecy
Venkelquiche
Menu Poison
>
Tartare de thon
Forel
Citroensorbetijs
Eend met sinaasappel
Crepes met ijs
Frans kaasplankje
Confit de canard
Steak tartare
Tomatencarpaccio Franse stijl
Grieks
>
Mezedes
>
Dakos
Gevulde snackpaprika
Griekse gehaktballetjes
Spanakopita
Tzatziki
Tapenade
Menu Moderno
>
Bladerdeegpakketje
Tomatencarpaccio Griekse stijl
Menu Paradosiakos
>
Griekse bonensalade
Griekse dorpssalade
Moussaka
Menu Psari
>
Vissouvlaki
Groot Brittannie
>
Christmas menu
>
Engels kaasplankje
Preirolletjes met cheddar
Trifle met cranberry
Wellington
>
Beef Wellington
Mini Wellington
Wellington met paddenstoelen
Witlofsalade met stoofpeertjes
High tea
>
Luxe broodjes
Millionaires shortbread
Scones
Herfst-winter
>
Appelbeignets
Bananasplitijs met chocoladetruffels
Gevulde vijgen
Kippenragout
Koningentaart
Kalkoen
Lamsvlees
Oliebollen
Sneeuwballen
Stoofpeertjes
Zwijnenragout
Hollands met een twist
>
Andijvieschotel
Bloemkoolschotel
Boerenkoolpesto
Carpaccio van rode biet
Groene groenteschotel
Hutspot met gehakt
Paling
Spruitjesschotel
Visschotel
Witlofschotel
Zuurkoolschotel
Italiaans
>
Menu Antipasti
>
Capresespies
Crostini
Pesto
Menu Classico
>
Meloen met ham
Stracotto
Tiramisu
Menu Di Moda
>
Auberginesandwich
Risotto
Tomatencarpaccio Italiaanse stijl
Menu di Natale
>
Breekbrood met kaas
Carpacciorollade
Menu La Dolce Vita
>
Aardappel met rozemarijn
Kalfsoester
Menu Pesce
>
Vitello tonnato
Pasta al salmone
Lemon cheesecake
Menu Semplice
>
Pizza
Gegrilde nectarine
Carpaccio in een glaasje
Kerstdiner
>
Bonbontrio
Koolhydraatarm
>
Granola
Muesli
Koolhydraatarm voorgerecht
>
Gevulde portobello
Koolhydraatarm hoofdgerecht
>
Bloemkoolrijst
Broccolirijst al limone
Courgettepasta
Frittata
Omeletwraps
Spinazie-preitaart
Koolhydraatarm nagerecht
>
Appelmoescake
>
Lente-zomer
>
Beenham
Groene asperge plaattaart
Meatloaf
Mini meatloafs
Preischotel
Witte asperges
Pasen
>
Kaaskoekjes
Bananenbrood
Mexicaans
>
Midden Oosten
>
Baba Ghanoush
Borekas
Falafelballetjes
Ingelegde groenten
Koolrolletjes
Latkes
Chili sin-con carne
Empanadas
Guacamole
Kip in chocoladesaus
Nachos uit de oven
Quinoa ovenschotel
Taco vullen
Mangocheese toetje
Oostenrijkse keuken
>
Apfelstrudel
Curryworst
Gluhwein
Grillteller
Heisse liebe
Schnaps
Tiroler grostl
Tiroler leber
Wiener schnitzel
Oranjefeesten
Salades
>
Aardbeiensalade
Bietensalade
Bonensalade
Eiersalade
Eiersaladeschotel
Franse salade
Huzarensalade
Koolsalade
Meloensalade
Pastasalade
Rijstsalade
Roodlofsalade
Salade met eend en pate
Salade met sherrydressing
Spaanse salade
Thaise biefstuksalade
Tonijnsalade
Vietnamese kipsalade
Witlofsalade
Sauzen en dips
>
Cranberrysaus
Kerriesaus
Mangochutney
Marsalasaus
Paddenstoelensaus
Pastasaus
Pindasaus
Pruimensaus
Rode portsaus
Rode wijnsaus
Stroganoffsaus
Soepen
>
Aspergesoep
Boerenkoolsoep
Bonensoep
Broccolisoep
Chinese tomatensoep
Frittatensoep
Goulashsoep
Knolselderijsoep met kokosmelk
Pompoensoep
Linzensoep
Minestronesoep
Misosoep
Mosterdsoep
Oranjesoep
Paprikasoep
Pindasoep
Pompoensoep met linzen
Spinaziesoep
Tomatensoep
Uiensoep
Venkelsoep
Spaans
>
Tapas de Moda
>
Gegrilde aubergine met honing
Tortilla
Paella
Tomatencarpaccio Spaanse stijl
Tapas la Buena vida
>
Mango met Serranoham
Artisjok met ei
Albondigas
Patatas aioli
Varkenshaas met Brandysaus
Spaans kaasplankje
Tapas de Pez
>
Gazpacho
Calamaressalade
Vispastei
Aardbei met meloen
Pan con tomate
Sangria
Vegetarisch
>
Pastei met geitenkaas
Zoet
>
Amandelbroodjes
Amandelkoekjes
Appelhapje met ijs
Bitterkoekjes
Boterkoek
Gevuld speculaas
Kokosmoppen
Kruidnootjes
Nectarinegebakjes
Speculaasjes
Zandkoekjes
Zuid Afrikaans
>
Bobotietaart
Garderobeweek
Gevulde minibroodjes
Thuis op vakantie
>
Boeken
>
Boeken Frankrijk
Boeken Griekenland
Boeken Italie
Boeken Spanje
Kamperen
Azie
Frankrijk
Griekenland
Italie
Oostenrijk
Spanje
Thuiskomen
MAISON
WORKSHOPS
>
Workshop borrelplank graveren
AGENDA
OVER PRIMAGO
Opleidingengids
Aanmelden nieuwsbrief
Contact
Een Engels kaasplankje doet het altijd goed bij de borrel of als afsluiter van een (kerst)diner.
Lekker met cranberrycompote en een glaasje port.
Op deze foto staan de volgende kazen:
Blue Stilton
Gerookte Cheddar
Roomkaas met cranberry en rozijnen (Wensleydale)
Engels kaasplankje
Cranberry compote
STUDIO
TRAININGEN
>
Gesprekstechnieken
Train je mensenkennis
Verder groeien met digitale inclusie
SAMENWERKEN MET VRIJWILLIGERS
>
Training effectief samenwerken met vrijwilligers
>
Keuzemodules
Coachen vrijwilligers digitale inclusie
De waarde van de vrijwilliger
COACHING
>
Persoonlijke ontwikkeling
BLOGS STUDIO PRIMAGO
MAISON
THUIS ETEN
>
Voorraadkast
Aziatisch
>
Atjar tampoer
Aziatische omelet
Babi Pangang
Bami goreng
Chinese loempia
Foo yong hai
Frikadel Goreng
Gado Gado
Indische gehaktballetjes
Japanse wrap
Mangochutney met kip
Kip cashew
Kipsate
Kip tandoori
Linzencurry
Nasi goreng
Rendang Pedis
Rijstvelloempia
Sambal goreng boontjes
Sambal goreng telor
Samosa
Sushi nigiri
Sushi nori
Thaise groene curry
Thaise loempia
Tonijn met teriyaki
Vietnamese loempia
Barbecue
>
Camembert
Gepofte aardappel
Gevulde champignons
Halloumispies
Kipspies
Marshmallowspies
Moorse lamsspies
Picanha
Tonijnspies
Vispakketje
Borrel
>
Broccolikoekjes
Kippenvleugeltjes
Likkepot
Mini saucijzenbroodjes
Pate met spek
Wraps
Blinitorentje
Carpacciobonbons
Vitello tonnatobonbons
Zalmbonbon
Frans
>
Amuses
>
Courgette rolletjes
Kaas-ui broodjes
Surimicocktail
Menu Bon Vivant
>
Hartige tarte tatin
Eend met perzik
Menu Branche
>
Ratatouille
Zoete tarte tatin
Menu Classique
>
Boeuf Bourguignon
Menu Exclusif
>
Eendenlever
Lamshaas
Fruitterrine
Menu Facile
>
Champignons a escargots
>
Kruidenboter
Nicoise
Menu de Noel
>
Potage a la crecy
Venkelquiche
Menu Poison
>
Tartare de thon
Forel
Citroensorbetijs
Eend met sinaasappel
Crepes met ijs
Frans kaasplankje
Confit de canard
Steak tartare
Tomatencarpaccio Franse stijl
Grieks
>
Mezedes
>
Dakos
Gevulde snackpaprika
Griekse gehaktballetjes
Spanakopita
Tzatziki
Tapenade
Menu Moderno
>
Bladerdeegpakketje
Tomatencarpaccio Griekse stijl
Menu Paradosiakos
>
Griekse bonensalade
Griekse dorpssalade
Moussaka
Menu Psari
>
Vissouvlaki
Groot Brittannie
>
Christmas menu
>
Engels kaasplankje
Preirolletjes met cheddar
Trifle met cranberry
Wellington
>
Beef Wellington
Mini Wellington
Wellington met paddenstoelen
Witlofsalade met stoofpeertjes
High tea
>
Luxe broodjes
Millionaires shortbread
Scones
Herfst-winter
>
Appelbeignets
Bananasplitijs met chocoladetruffels
Gevulde vijgen
Kippenragout
Koningentaart
Kalkoen
Lamsvlees
Oliebollen
Sneeuwballen
Stoofpeertjes
Zwijnenragout
Hollands met een twist
>
Andijvieschotel
Bloemkoolschotel
Boerenkoolpesto
Carpaccio van rode biet
Groene groenteschotel
Hutspot met gehakt
Paling
Spruitjesschotel
Visschotel
Witlofschotel
Zuurkoolschotel
Italiaans
>
Menu Antipasti
>
Capresespies
Crostini
Pesto
Menu Classico
>
Meloen met ham
Stracotto
Tiramisu
Menu Di Moda
>
Auberginesandwich
Risotto
Tomatencarpaccio Italiaanse stijl
Menu di Natale
>
Breekbrood met kaas
Carpacciorollade
Menu La Dolce Vita
>
Aardappel met rozemarijn
Kalfsoester
Menu Pesce
>
Vitello tonnato
Pasta al salmone
Lemon cheesecake
Menu Semplice
>
Pizza
Gegrilde nectarine
Carpaccio in een glaasje
Kerstdiner
>
Bonbontrio
Koolhydraatarm
>
Granola
Muesli
Koolhydraatarm voorgerecht
>
Gevulde portobello
Koolhydraatarm hoofdgerecht
>
Bloemkoolrijst
Broccolirijst al limone
Courgettepasta
Frittata
Omeletwraps
Spinazie-preitaart
Koolhydraatarm nagerecht
>
Appelmoescake
>
Lente-zomer
>
Beenham
Groene asperge plaattaart
Meatloaf
Mini meatloafs
Preischotel
Witte asperges
Pasen
>
Kaaskoekjes
Bananenbrood
Mexicaans
>
Midden Oosten
>
Baba Ghanoush
Borekas
Falafelballetjes
Ingelegde groenten
Koolrolletjes
Latkes
Chili sin-con carne
Empanadas
Guacamole
Kip in chocoladesaus
Nachos uit de oven
Quinoa ovenschotel
Taco vullen
Mangocheese toetje
Oostenrijkse keuken
>
Apfelstrudel
Curryworst
Gluhwein
Grillteller
Heisse liebe
Schnaps
Tiroler grostl
Tiroler leber
Wiener schnitzel
Oranjefeesten
Salades
>
Aardbeiensalade
Bietensalade
Bonensalade
Eiersalade
Eiersaladeschotel
Franse salade
Huzarensalade
Koolsalade
Meloensalade
Pastasalade
Rijstsalade
Roodlofsalade
Salade met eend en pate
Salade met sherrydressing
Spaanse salade
Thaise biefstuksalade
Tonijnsalade
Vietnamese kipsalade
Witlofsalade
Sauzen en dips
>
Cranberrysaus
Kerriesaus
Mangochutney
Marsalasaus
Paddenstoelensaus
Pastasaus
Pindasaus
Pruimensaus
Rode portsaus
Rode wijnsaus
Stroganoffsaus
Soepen
>
Aspergesoep
Boerenkoolsoep
Bonensoep
Broccolisoep
Chinese tomatensoep
Frittatensoep
Goulashsoep
Knolselderijsoep met kokosmelk
Pompoensoep
Linzensoep
Minestronesoep
Misosoep
Mosterdsoep
Oranjesoep
Paprikasoep
Pindasoep
Pompoensoep met linzen
Spinaziesoep
Tomatensoep
Uiensoep
Venkelsoep
Spaans
>
Tapas de Moda
>
Gegrilde aubergine met honing
Tortilla
Paella
Tomatencarpaccio Spaanse stijl
Tapas la Buena vida
>
Mango met Serranoham
Artisjok met ei
Albondigas
Patatas aioli
Varkenshaas met Brandysaus
Spaans kaasplankje
Tapas de Pez
>
Gazpacho
Calamaressalade
Vispastei
Aardbei met meloen
Pan con tomate
Sangria
Vegetarisch
>
Pastei met geitenkaas
Zoet
>
Amandelbroodjes
Amandelkoekjes
Appelhapje met ijs
Bitterkoekjes
Boterkoek
Gevuld speculaas
Kokosmoppen
Kruidnootjes
Nectarinegebakjes
Speculaasjes
Zandkoekjes
Zuid Afrikaans
>
Bobotietaart
Garderobeweek
Gevulde minibroodjes
Thuis op vakantie
>
Boeken
>
Boeken Frankrijk
Boeken Griekenland
Boeken Italie
Boeken Spanje
Kamperen
Azie
Frankrijk
Griekenland
Italie
Oostenrijk
Spanje
Thuiskomen
MAISON
WORKSHOPS
>
Workshop borrelplank graveren
AGENDA
OVER PRIMAGO
Opleidingengids
Aanmelden nieuwsbrief
Contact