Ingrediënten voor 4 rolletjes:
|
Bereiden: Snijd de courgette in de lengte in 8 gelijke plakken van ongeveer 3 mm dik. Dik kan met een kaasschaaf of gewoon uit de hand. Hak de knoflook fijn en voeg de olijfolie toe en het sap van de citroen. Laat een grillpan of koekenpan goed heet worden. bestrijk de plakken courgette met de knoflookolie en grill ze ongeveer 2 minuten per kan goudbruin. Laat de courgette uitlekken op keukenpapier. Snijd de kaas, de tomaatjes en de olijven in stukjes en meng het door elkaar. Leg 2 courgettelinten in een kruis. Plaats in het midden 1 el van kaas/tomatenmengsel. Vouw het tot een pakketjes en herhaal dit met de andere 6 courgettenlinten. Zet het tot gebruik in de koeling. Garneer het courgetterolletje met een tomaatje en/of olijfje. Serveer het rolletje courgette op een klein schaaltje. |