Een koolhydraatarme variant op de wraps zijn omeletwraps.
Je kunt ze net als de gewone tortilla wraps vullen met oneindig veel variaties. In dit voorbeeld heb ik spinazie en feta gebruikt. Zeer geschikt als hapje bij de high tea of om mee te nemen met een picknick. |
Ingrediënten 4 wraps:
|
Bereiding: Verwarm de over voor op 200 graden. Snijd de paprika in 4 stukken en grill de paprika in 10 mintuten. Bak ondertussen de omeletten. Kluts 1 ei met wat bieslook, peper en zout, doe een stukje boter in een koekenpan met 20 cm doorsnee bodem en bak de omelet. Herhaal dit nog 3 keer. Omelet bekleden: Verdeel de gewassen spinazie over de omeletten. Verdeel de verkruimelde feta. Snijd de gegrilde paprika in reepjes en beleg de 4 omeletten ermee. Bestrooi het geheel met peper, oregano en tijm. Rol de omelet op en bewaar de omelet in folie in de koelkast wanneer je de wrap onderweg wilt eten of bij een picknick. Voor een high tea of borrelhapje snijd je de wrap in 4 stukken en steek je er een prikker in. |