Twee gerechten voor de prijs van één. Wie wil dat niet! Dit keer maakte ik van de schillen en houtachtige uiteinden voor het eerst mijn eigen gemaakte aspergesoep. Wat een verrassing om van 'afval' weer iets lekkers te kunnen maken. Je kunt wat over gebleven roomkaassaus door de soep doen, dit geeft de soep ook weer een heerlijke smaak. Ook in de soep een beetje gesnipperde ham en ei erbij en je kunt gaan genieten! Meer voorjaarsgerechten vind je op de lente/zomer pagina. Of alle gerechten op thuis lekker eten onder gebracht in thema's.
Nooit meer een blog missen? Geef je dan op voor de nieuwsbrief Comments are closed.
|
Maison Primago biedt inspiratie, overzicht en tijdbesparing. Hier vind je speciaal voor jou gebundelde informatie voor een leuk leven thuis.
Thema's op deze site:
Nooit meer een blog missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief
Archieven
Maart 2024
|