Dit jaar verving ik de krenten door gedroogde cranberry's voor een feestelijke variant. Maar het is aan jullie waar de voorkeur naar uitgaat. Het wordt in ieder geval lekker smullen! Of worden het toch deze overheerlijke oliebollen en appelbeignets?
Vorig jaar deelde ik met jullie het authentieke oliebollenrecept van schoonmoeder Ada. De reacties waren overweldigend. Het geheim zit namelijk in het flesje bier wat toegevoegd wordt aan het beslag;-) Ook de appelbeignets (wat ik ook leerde maken bij die zelfde banketbakker uit Den Haag) waren een groot succes en bracht velen over de streep om ze toch eens zelf te gaan bakken. Ik deel vandaag met jullie de recepten zodat je de ingrediënten alvast kunt aanschaffen en deze week heerlijk aan het bakken kunt gaan. Donderdag ga ik met mijn dochter en kleindochter bakken. Zo blijft het een familietraditie die voortgang krijgt. Comments are closed.
|
Maison Primago biedt inspiratie, overzicht en tijdbesparing. Hier vind je speciaal voor jou gebundelde informatie voor een leuk leven thuis.
Thema's op deze site:
Nooit meer een blog missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief
Archieven
Januari 2025
|