Om het Spaanse gevoel te combineren met de Hollandse traditie kom ik deze periode dan ook met 3 tapasmenu's:
Vandaag het tapas menu Menu La Buena Vida (het goede leven) Je kunt natuurlijk ook de tapasgerechten vlees, vis en vegetarisch straks met elkaar combineren. Vandaag kun je alvast ideeën opdoen wat betreft de tapas met vlees. Het Spaanse kaasplankje kun je bij de borrel serveren of als nagerecht. Het fijne van de diversiteit van tapas is dat er altijd wel iets bij zit wat iedereen lekker vindt. Door niet alles op dezelfde dag te bereiden heb je het ook niet te druk op één dag.
Je kunt bijvoorbeeld de eiersalade al een dag van te voren maken, evenals de albondigas, de aioli, de brandysuas. Dan heb je op 5 december alleen de gerechten nog af te maken. Veel plezier met de voorbereiding en geniet van wat er wel is. Comments are closed.
|
Maison Primago biedt inspiratie, overzicht en tijdbesparing. Hier vind je speciaal voor jou gebundelde informatie voor een leuk leven thuis.
Thema's op deze site:
Nooit meer een blog missen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief
Archieven
Oktober 2024
|